Molecularis

Aktiva Hundar

Nyheter

Parning 2018-05-06

Vi har nu parat Korad, BH Dobforsport Aikido med vår egenuppfödda Korad, SPH1 Molecularis Chivas Regal. Tror att Aikido och Chivas kommer att komplettera varandra väldigt bra, två supersociala, miljöstarka och mycket arbetsglada hundar. Beräknad valpning slutet av juni/början av juli. Intresseanmälan mottages.

Tävling och lite annat smått och gott 2018-04-17

I helgen var Anne och Holly (M First Dream) ute och tävlade i lydnad, startklass, med ett förstapris på totalt 171 p och en delad andraplats. Stort grattis till er båda, det såg så fint ut och ni var så duktiga:-).

Dessutom har fantastiska sjuåriga Korad, sph1 Molecularis Chivas Regal testats utan anmärkning på ultraljud hjärta samt även 24 timmars Holter, på Albano hos Anna Tidholm. Det är så himla roligt när våra äldre hundar scannas och visar sig vara utan anmärkning. Chivas är en fantastiskt trevlig hund, snäll mot allt och alla, fin arbetsmotor, mycket aktiv, har varit frisk hela sitt liv (peppar, peppar) och har dessutom ett tilltalande yttre med fina resultat på utställning. Han finns tillgänglig för avel till lämpliga tikar. Ägare Lena Bergman.

Nu har tre hundar hos oss, under kort tid, Dobforsport Aikido, Mezzrows Spencer och nu Chivas, scannas normalt på sina hjärtan, vilket är otroligt roligt :-).

Nytt år 2018-02-11

Tiden går fort och nu är vi redan inne i feb 2018. Slutet av 2017 slutade inte så bra men nu ser vi fram mot detta år och hoppas på ett riktigt bra år. Året har redan börjat med aktiviteter bland valpköparna, matte Jennie och Iza (M First Love) har under en tid tränat NoseWork och nu i jan så klarade de GK doftprov. Stort grattis till er :-).

Copyright © 2014 by www.molecularis.se. All rights reserved.